Folkets Klimamarch 2020

2. september 2020
I stedet for en traditionel klimamarch afholder vi en menneskekæde om Søerne den 5. september, hvor det er muligt at holde forsvarlig afstand samtidigt med at kræve klimahandling.

For godt et år siden gik 50.000 mennesker på gaden til Folkets Klimamarch under Folketingsvalget. Vi fik en række løfter, men politikerne lader ikke til at overholde dem.

Derfor går vi på gaden lørdag den 5. september for at vise hinanden og beslutningstagerne, at den brede folkelige opbakning til klimahandling fortsætter.

Coronakrisen må ikke betyde en udsættelse af klimahandling, Danmark skal stadig tage sin retfærdige del af ansvaret.

HVAD
Denne gang samles vi i en MENNESKEKÆDE OM SØERNE, hvor det er muligt at holde forsvarlig afstand.

HVOR
Da vi skal rundt om alle søerne, er det oplagt at I drager mod den sø, der er tættest på jer. På dagen vil de frivillige fra Climate Crew hjælpe jer på plads, så vi når hele vejen rundt.

HVORDAN
Vi opsætter højtalere så i kan følge med i programmet fra alle søerne. Et radiosignal på FM-båndet transmitteres så du er derfor også velkommen til at tage din egen radio med. Programmet med talere, musik og kampråb opdateres løbende.

PRAKTISK OG SIKKERHED
Folkets Klimamarch er et arrangement for alle. Derfor vil de frivillige fra Climate Crew være meget opmærksomme på at alle holder en sikker afstand og næserne i samme retning ind mod søerne.