Organisationsmedlem

Organisationsmedlem

Som organisationsmedlem støtter jeres organisation RGO med et årligt beløb. Jeres støtte er helt afgørende for, at vi fortsat kan tale klimaets og miljøets sag over for politikerne og skubbe hele samfundet i en grønnere retning.

Medlemsfordele

Deep dive arrangementer

  • Adgang til opdateret viden, trends, teknologiudvikling og policy gennem RGO’s deep dives. Sammen med jer dykker vi ned i områderne klima, energi, cirkulær økonomi, transport, fødevarer og bioressourcer.

  • Gratis for op til fire medarbejdere at deltage pr. arrangement

  • Afholdes fire gange årligt og varer omkring to timer

  • Kun adgang for organisations- og virksomhedsmedlemmer

 

Synlighed på rgo.dk

  • Som medlem vil jeres virksomhedsnavn, logo og link til hjemmeside være synligt på rgo.dk, da vi tror på fuld gennemsigtighed om vores medlemmer.

 

Nyhedsbrev

  • RGO’s nyhedsbrev er en hurtig måde at holde sig opdateret på ny grøn viden, vigtige tendenser og RGO’s arbejde. Nyhedsbrevet udkommer ca. hver 14. dag.

Pris for virksomheder

Som organisationsmedlem støtter jeres virksomhed RGO med et årligt beløb. Jeres støtte er med til sikre, at vi fortsat kan tale klimaets og miljøets sg over for politikerne og skubbe hele samfundet i en grønnere retning.

Pris for virksomheder Omsætning kr. /året
Små virksomheder <50 mio. kr. 5.000
Mellemstore virksomheder <500 mio. kr. 20.000
Store virksomheder >500 mio. kr. 30.000

Det med småt

Som uafhængig organisation er det vigtigt at understrege, at RGO´s udgivelser, udtalelser og faglige positioner forbliver et udtryk for RGO’s faglige og uafhængige vurderinger – og ikke vores medlemmers holdninger. Som medlem kan I altid forvente, at vi indgår i dialog og lytter til faglige argumenter, men I kan ikke forvente, at vi varetager jeres interesser, budskaber eller konklusioner – eller at vi altid vil være enige om alt.

Vi sætter en ære i høj faglighed, professionalisme og dyb viden om de strategiske dagsordener, og vi er optaget af at formidle vores faglige viden til omverdenen uafhængigt af politiske og økonomiske særinteresser. Vi tror på, at den grønne omstilling kræver et tæt samarbejde på tværs af brancher, virksomheder og organisationer – og mener, vi kommer længst med både at arbejde med de grønne frontløbere, og de som endnu ikke er nået så langt. Vi vægter høje ambitioner og villighed til at omstille sig.

Lad os mødes til en kop kaffe

Vil I høre mere vores medlemskaber, vores arbejde, potentielle nye partnerskaber, eller muligheden for at få en plads i RGO’s Advisory Board, så lad os endelig tage en uforpligtende snak. Vi har rygende travlt men prioriterer nye relationer og samarbejder.

Støt den grønne omstilling her.

Har du spørgsmål om medlemskaber så kontakt Partnership Manager Jette Vinther:

(+45) 3318 1937

Eller skriv til: medlemmer@rgo.dk

Vores medlemmer

Samarbejdspartnere