Bliv støttemedlem

Vil du være med til at sætte tempo på den grønne omstilling? Som støttemedlem er du aktivt med til at styrke RGO’s arbejde med at skabe og formidle viden om grønne løsninger samt påvirke politikere, virksomheder og borgere til at træffe grønne valg.

72%

af danskere ønsker mere klimapolitisk handling.
RGO arbejder for sagen.

Start dit medlemskab i dag

Der er brug for handling nu

Vi skal sætte ind nu, hvis vi vil undgå de konsekvenser, som klimaforandringerne og en temperaturstigning på 1,5 grader vil medføre. Lige nu er verden på vej mod en temperaturstigning på 2,9 grader i 2100, hvilket betyder at der for alvor skal handles og reduceres, hvis kurven skal knækkes – og det skal den.

I RGO arbejder vi på at accelerer den grønne omstilling og skabe et Danmark, der kan leve inden for de planetære grænser. Det gør vi ved at skabe og formidle viden om grønne løsninger samt ved at påvirke politikere, virksomheder og borgere til at træffe grønne valg.

Vores arbejde finansieres til dels af mennesker som dig, og din støtte er et vigtigt bidrag til, at vi fortsat kan tale klimaet og miljøets sag over for politikerne samt skubbe hele samfundet i en grønnere retning.

Tak for din støtte – den gør en forskel.

Du støtter

Støt RGO’s arbejde med at accelerere den grønne omstilling som privatperson.

For at gøre det nemt for dig, kan du tilmelde dit bidrag til betalingsservice – hvilket også hjælper os med at holde administrations- omkostningerne nede.

Har du spørgsmål om vores medlemskaber så skriv til: info@rgo.dk

Fordele

  • Støt aktivt den grønne omstilling og RGO’s arbejde

  • Modtag RGO’s grønne nyhedsbrev, der udkommer hver 14. dag.