Klima- og miljøfortællinger

9. april 2019
Dyk ned i tidens vigtige klima- og miljøhistorier med vores webdoks

Med vores klima- og miljøfortællinger på web, giver vi dig mulighed for at dykke ned i vores tids mest presserende sager, leveret med perspektiv, dybde og personlige beretninger.
Vi går i dybden med et felt, der optager flere og flere danskere: hvordan skaber vi et bæredygtigt samfund, når tiden er knap?
Vi finder hoved og hale i komplicerede emner, der berører vores fremtid, og fortæller om mennesker, der har taget et valg og kan inspirere. Og vi giver råd til, hvad du selv kan gøre, hvis du gerne vil træffe bæredygtige valg i hverdagen.
Vores historier henvender sig til jer, der gerne vil vide mere, fordybe dig – og værdsætter en samlet fortællende historie, leveret med tekst, video og billeder.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev om klima og miljø, så modtager du dem via vores nyhedsbrev, i takt med at vi lancerer dem.

Eksempel på udgivelse: Ung, same og midt i klimaforandringer 

Sanna Vannar på 23 år kunne ikke tænke sig et andet liv end det med rensdyrene. Men klimaforandringerne gør det sværere og sværere at klare sig som hyrde, og usikkerheden sætter sig i de unge samers sind. Nu vil de have EU-politikerne til at tage affære.
Vi har været i det nordlige Sverige for at forstå, hvad det er for et liv og en fremtid, Sanna Vannar og de andre unge samer er bekymrede for, og hvorfor de har valgt at involvere sig i en klimaretssag ved EU-Domstolen. Læs hele historien her

Kontakt

Helene Chéret

Redaktør, Kommunikation

(+45) 3318 1940
helene@rgo.dk