Konference på Christiansborg: EU og den grønne omstilling af vores bygninger

10. marts 2022
Sæt kryds i kalenderen den 20. maj. Her afholder vi en konference, der sætter fokus på, hvordan EU kan sikre en grøn omstilling af vores bygninger.

Vi kan ikke undvære bygninger. Vi bor, opholder os og arbejder i dem hele livet. Men bygninger er forbundet med en stor klima- og ressourcebelastning. Samtidig har krigen i Ukraine gjort det meget tydeligt, hvor vigtigt det er, at vi gør os uafhængige af gas og olie fra Rusland. I det lys er der brug for, at vi gør noget ved, hvordan vi varmer vores bygninger op, hvordan vi bruger energien, hvordan vi bygger dem og hvad vi bruger af materialer.

Vejen frem for denne grønne omstilling af bygninger går i høj grad gennem EU, som sætter regler, rammer og peger fremad. Det sker blandt andet i bygningsdirektivet, energieffektiviseringsdirektivet og kemikalielovgivningen REACH.

Men hvor langt er vi kommet, og hvor halter det? Kom med til konference på Christiansborg, hvor vi tager debatten med eksperter, europaparlamentarikere og andre interessenter.

OBS: Vi har fyldt alle fysiske pladser ud til konferencen. Du kan stadig tilmelde dig online og skrive dig op på venteliste via linket nedenfor.

For yderligere information:

Helene Chéret

Redaktør, Kommunikation

(+45) 3318 1940
helene@rgo.dk

Hent programmet her: