Få gratis hjælp til juraen

Hvis du ønsker at støtte den grønne omstilling, kan du gøre Rådet for Grøn Omstilling til arving i dit testamente. Din støtte til os vil gå ubeskåret til den grønne omstilling og vil således være fritaget arveafgift. Hvis du er gift eller har børn, kan du maksimalt testamentere 75% af din formue til os.

Hos Dokument 24 kan du gratis oprette dit testamente samt få rådgivning undervejs, hvis du vælger at donere dele eller hele din arv til Rådet for Grøn Omstilling. Tryk her for at komme i gang.

Ønsker du ikke at oprette dit testamente online kan du også kontakte den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som vi ligeså har valgt at indgå et samarbejde med. Hos dem foregår al rådgivning af en uddannet jurist, og de hjælper med at skabe 100% overblik, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Læs mere om oprettelse af testamenter hos Mine Arvinger her.

Til sidst har vi også indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Du støtter os ved at udfylde en kort formular og på baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat. Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Din støtte er utrolig vigtig for, at vi kan blive ved med at fremme den grønne omstilling til glæde for fremtidige generationer. Tak fordi du er med til at gøre en forskel!