Julen er også os – og det betyder et forøget forbrug. Se eller gense derfor, webinaret om EU’s grønne forbruger – kan og vil vi træffe klimavenlige valg?

16. december 2022
Julen er over os, og det betyder også at vores forbrug stiger. EU har i den grad sat fokus på forbrugeren i klimaomstillingen – vi skal klædes på til at forbruge mere klimavenligt. Man kan vi det? Se eller gense webinaret fra torsdag den 10. nov 2022 lige her!

Et vigtigt ben i dette er udspillet til den såkaldte Ecodesign for Sustainable Products Regulation (ESPR), som sætter nye og langt mere ambitiøse krav til produkters klimaaftryk og pålægger virksomheder at stille information om deres produkters klimaaftryk til rådighed for os forbrugere.

Men hvor god en nyhed for klimaet er ESPR’en egentlig? Er det et realistisk udspil eller blot gode intentioner? Hvad vil ESPR’en kræve af både små og store virksomheder – og hvordan bliver de rustede til det? Og er det overhovedet den rigtige vej at gå i forhold til at skabe adfærdsændringer hos forbrugerne?

Se hele webinaret her:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Webinaret er støttet af Europa-Nævnet.

For yderligere information:

Ulrikke Nelboe Møllegård

Rådgiver, Cirkulært byggeri og ressourcer

(+45) 2855 4865 ulrikke@rgo.dk