Reception for Bjarke Møller og Claus Ekman

3. juni 2022
Den 2. juni 2022 kl. 15-17 afholdte vi reception for vores nye direktør, Bjarke Møller, samt Claus Ekman, der fratrådte stillingen den 1. maj 2022.

Vi markerede direktørskiftet i Salon K, hvor et flot fremmøde var til stede. Der var flotte taler og god stemning, og eftermiddagen gav anledning til, at der kunne blive skålet og taget afsked med Claus og budt velkommen til Bjarke. 

Jeg har virkelig set frem til at påtage mig opgaven som direktør i Rådet Grøn Omstilling. Aldrig tidligere har det været vigtigere at få sat turbo på den grønne omstilling. Klimaforandringerne accelererer, og vi har kun tre år til at knække den globale CO2-kurve. Samtidig har Ruslands krig i Ukraine på brutal vis udstillet vores samfunds farlige afhængighed af fossile brændsler. Det haster med at omstille til et nyt bæredygtig energisystem drevet af vedvarende energi og udvikle en cirkulær økonomi. Her kan Rådet for Grøn Omstilling spille en værdifuld rolle. Vi har fremragende fagmedarbejdere med stor viden og høj faglig kvalitet, og vi kan som fagligt velfunderede stifindere være med til at udpege nye bæredygtige løsninger både i Danmark og i EU.  

Bjarke Møller, direktør i Rådet for Grøn Omstilling

Vi glæder os utrolig meget til det kommende arbejde med Bjarke Møller ombord i Rådet for Grøn Omstilling.

Læs mere om direktørskiftet: