Afgørende at energieffektivisering kommer med i kommende energiaftale

4. januar 2018
Artiklen er et fælles debatindlæg, med i alt 17 underskrivere, bragt i Altinget 4. januar 2018. Hvis vi med den kommende energiaftale skal nå målet om at omstille til et fossiluafhængigt samfund, er energieffektiviseringer en helt afgørende del af løsningen. I hvert fald, hvis man har ambitioner om, at omstillingen skal ske billigst muligt. I et debatindlæg skriver en række aktører, at den billigste energi er den, som ikke er nødvendig at producere. I blandt aktørerne er bl.a. seniorrådgiver i Det Økologiske Råd, Søren Dyck-Madsen. Hvis vi med den kommende energiaftale skal nå målet om at omstille til et fossiluafhængigt samfund, er energieffektiviseringer helt afgørende. Vi appellerer derfor til, at politikerne i den kommende energiaftale sikrer balance og godt købmandskab i energipolitikken, skriver de. Læs hele debatindlæget her.

Artiklen er et fælles debatindlæg, med i alt 17 underskrivere, bragt i Altinget 4. januar 2018.

Hvis vi med den kommende energiaftale skal nå målet om at omstille til et fossiluafhængigt samfund, er energieffektiviseringer en helt afgørende del af løsningen. I hvert fald, hvis man har ambitioner om, at omstillingen skal ske billigst muligt.

I et debatindlæg skriver en række aktører, at den billigste energi er den, som ikke er nødvendig at producere. I blandt aktørerne er bl.a. seniorrådgiver i Det Økologiske Råd, Søren Dyck-Madsen. Hvis vi med den kommende energiaftale skal nå målet om at omstille til et fossiluafhængigt samfund, er energieffektiviseringer helt afgørende. Vi appellerer derfor til, at politikerne i den kommende energiaftale sikrer balance og godt købmandskab i energipolitikken, skriver de.

Læs hele debatindlæget her.