Webinar: Bæredygtige kantiner og køkkener
Tid: Mandag den 12. april kl. 15.00 – 17:30
Sted: Online
Bæredygtighed på menuen i kantiner og køkkener landet over – få inspiration til hvordan kantiner og køkkener kan blive bæredygtige.
Program
– Velkomst, program og kort intro til Broen til fremtiden
– Hvorfor og hvad skal der til for at mindske CO2 udledningen fra kantiner og køkkener? v/Christian Ege Jørgensen, seniorkonsulent ved Rådet for Grøn Omstilling
– Hvilke krav stiller det til personale? v/Berit Jakobsen, næstformand i Kost- og servicesektoren
– Hvordan kan den kommunale forvaltning bakke op om omstillingen? v/Astrid Dahl, specialkonsulent Mad og måltider til børn og unge, Københavns Kommune
– Hvordan kommer vi i gang med at omlægge køkkenet i en bæredygtig retning? Hør hvordan Bispebjerg og Frederiksberg Hospital i praksis arbejder med at reducere CO2-aftrykket med 50% i 2023. v/Michael Allerup Nielsen, enhedschef ved Bispebjerg og Frederiksberg hospital
- Spørgsmål og gode erfaringer fra deltagerne.
Læs gerne og find inspiration i Broen til fremtidens kantinefolder: https://broentilfremtiden.dk/tema/kantinen.html