Webinar: Bæredygtige kantiner og køkkener

Tid: Mandag den 12. april kl. 15.00 – 17:30

Sted: Online

Bæredygtighed på menuen i kantiner og køkkener landet over – få inspiration til hvordan kantiner og køkkener kan blive bæredygtige.

Program

– Velkomst, program og kort intro til Broen til fremtiden

– Hvorfor og hvad skal der til for at mindske CO2 udledningen fra kantiner og køkkener? v/Christian Ege Jørgensen, seniorkonsulent ved Rådet for Grøn Omstilling

– Hvilke krav stiller det til personale? v/Berit Jakobsen, næstformand i Kost- og servicesektoren

– Hvordan kan den kommunale forvaltning bakke op om omstillingen? v/Astrid Dahl, specialkonsulent Mad og måltider til børn og unge, Københavns Kommune

– Hvordan kommer vi i gang med at omlægge køkkenet i en bæredygtig retning? Hør hvordan Bispebjerg og Frederiksberg Hospital i praksis arbejder med at reducere CO2-aftrykket med 50% i 2023. v/Michael Allerup Nielsen, enhedschef ved Bispebjerg og Frederiksberg hospital

  • Spørgsmål og gode erfaringer fra deltagerne.

Læs gerne og find inspiration i Broen til fremtidens kantinefolder: https://broentilfremtiden.dk/tema/kantinen.html

For yderligere information:

Christian Ege

Seniorkonsulent

(+45) 2858 0698
christian@rgo.dk

Del på sociale medier